Για την καλύτερη λειτουργία της εταιρείας μας, η εταιρεία έχει δημιουργήσει τα παρακάτω τμήματα

Ø  Το Technical Support, προσφέρει συνολικές λύσεις Hardware & Softwareξεκινώντας από τον σχεδιασμό πριν την εγκατάσταση αλλά και την συντήρηση μετά την ολοκλήρωση του ( After Sales Support ). Η υποστήριξη μπορεί να γίνει στο χώρο του πελάτη και στα γραφεία μας. Το τεχνικό τμήμα είναι επανδρωμένο με στελέχη που διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία και εκπαιδεύονται συνεχώς σε νέες τεχνολογίες ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Technical Support στέλνοντας email στο info@netscience.gr.

Ø  To Software Department αναλαμβάνει να υλοποιήσει custom εφαρμογές σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας, με την χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων ανάπτυξης software. Επίσης μπορεί να κατασκευάσει webpages για την προβολή των πελατών μας στο Internet. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Software Department στέλνοντας email στο software@netscience.gr.

Ø  Το Sales Department αναλαμβάνει να κάνει έρευνα αγοράς και να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Πωλήσεων στέλνοντας email στο sales@netscience.gr.

Ø  Το AccountingDepartmentτο τμήμα που διαχειρίζεται με τα οικονομικά θέματα της εταιρείας μας.

Reviw on bokmaker Number 1 in uk William Hill Bonus by w.artbetting.net
Free Themes & Templates
http://artbetting.net/